Kosár 0 items - 0 Ft 0

Fényképes naptáros kulcstartó

Saját fényképpel és egy miniatűr kalendáriummal gravírozott kulcstartó, amelyen egy számotokra fontos dátum van megjelölve. Kiváló ajándék Valentin napra mindenkinek kortól és nemtől függetlenül!

Gravírozott sörnyitó

Egy hasznos, ugyanakkor romantikus ajándék a saját dátummal vagy szöveggel gravírozott sörnyitó kulcstartó.

Vezess óvatosan kulcstartó

Szuper választás autóvezetőknek. A kulcstartó mindig eszébe fogja juttatni, hogy óvatosan vezessen, mert van aki szereti és haza várja.

Fényképes kulcstartó

Nincs személyesebb ajándék a fényképes termékeknél. Így van ez ebben a kulcstartó esetében is. Ha szeretnéd, hogy kedvesed bármikor emlékezzen egy fontos pillanatra, amikor csak kezébe kerül ez a kulcstartó, akkor megtaláltad a tökéletes ajándékot számára.

Fényképes fém kulcstartó

Egyedi és személyre szóló meglepetés, amely egy emlékezetes pillanatot örökít meg. A kulcstartó anyaga fém, így rendkívül tartós. Egy hozzá illő fekete díszdobozban szállítjuk, így nem kell a csomagoláson törnöd a fejed. Mérete: 2,5x4cm

Színes fényképes kulcstartó

Színes, feltűnő ajándékot keresel? Ez a kulcstartó teljes felületén egy általad választott képet jelenít meg. Lehetőséged van kétoldalasan rendelni, akár két különböző képpel. Mérete: 7,5x4cm

Gravírozott Szerelemlakat

Partner oldalunkon lehetőséged van megtervezni álmaid szerelemlakatát online tervező segítségével, vagy választhatsz az előre elkészített mintákból.